Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

Staňte se fanoušky 

On-line platby

Free counters!

 

Podpořte svobodný vaping

SPOLUPRACUJEME:

 

 

 

 

 

 

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3TPD (Tobacco Products Directive) - prodej po 20.5.2017Prodej některých produktů je omezen v souvislostí se směrnicí TPD (Tobacco Products Directive),... arr3NOVINKY A OPET NASKLADNĚNOPřehled právě naskladňovaných produktů ... arr3NOVINKY - NOVĚ NASKLADNĚNO  Aromata BIG VAPE,skvělá chuť a navíc praktická láhev na e-liquid Aroma shot SHARK ATTACK z... arr3AKTUÁLNĚ NASKLADNĚNO  24.2.2017 Coil master 521 MINI TAB ohmmetr /... arr3DOPRODEJ V SOUVISLOSTI S TPDVážení zákazníci, v loňském roce vstoupila v platnost nová legislativa regulující prodej... arr3Nový Liquid TAKEN THREE 30mlPremiové liquidy Five Pawns jsou vyráběny z těch nejlepších surovin ve Spojených státech... arr3NOVINKA elektronická cigareta Joyetech eGo ONE V2,XL a MEGAJoyetech eGo ONE V2,XL a MEGA je vylepšená verze nejrozšířenějšího modelu elektronické cigarety od... arr3Nové příchutě THE FUUNová série luxusních příchutí Catch the Flavors od výrobce The Fuu, která představuje řadu několika... arr3BÁZE LIQBAS PRO MÍCHÁNÍ DYI LIQBAS PG - VG - VPG -  LTA v baleních 50, 100, 250 a 1000 ml v intenzitách nikotinu 0-36 mg za... arr3AKCE E-LIQUIDY PINK FURY od 33,- za 10 mlE-liquidy (náplně do elektronických cigaret) PINK FURRY jsou určeny pro každý typ elektronické... arr3Novinky listoppad - prosinec 2013V průběhu listopadu a prosince jsme naskladnili několik novinek, které doplní sortiment... arr3EVROPSKÁ KOMISE směřuje k likvidaci volného trhu e-cigaret v Evropě! V posledních dnech byly... arr3Nové označování e-liquidů, základů (bází) a mixů bázi s obsahem nikotinu podle předpisů EU a navazujících zákonů a vyhlášek České republiky v souladu s předpisy EU.V dubnu 2012 byla většina dovozců a prodejců e-liquidů, míchacích bází a mixů s obsahem nikotinu...

KONTAKTY

Nadines.cz
Studentská 598
Bohumín
tel: +420734127618 (9-17 hod)
info(a)nadines.cz
safl@saflova.eu
reklamace@nadines.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena Kč 99,00 (EUR 4,04)
naše cena Kč 799,00 (EUR 32,61)
naše cena Kč 99,00 (EUR 4,04)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena Kč 99,00 (EUR 4,04)
naše cena Kč 79,00 (EUR 3,22)
naše cena Kč 109,00 (EUR 4,45)

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.